DGÖ Liyakat Sertifikası Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN Tarafından Bölge Müdürlüğümüze Verildi

28 Ocak 2021

DGÖ Liyakat Sertifikası Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN Tarafından Bölge Müdürlüğümüze Verildi
 
26 Ocak Dünya Gümrük Gününde, Dünya Gümrük Örgütünün en önemli takdir belgelerinden biri olan Liyakat Sertifikasına, bu yıl Bölge Müdürlüğümüz de layık görüldü.

Dünya Gümrük Örgütünce bu yıl “Sürdürülebilir Tedarik Zincirlerindeki Canlanma, Yenilenme ve Dayanıklılığın Desteklenmesinde Gümrükler” temasıyla,  Bakanlığımızca 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle Ankara’da düzenlenen etkinlikte, bu anlamlı ödül Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN tarafından Bölge Müdürlüğümüze verildi.

Bakanlığımızca Bölge Müdürlüğümüz Bağlantı idarelerimizde yürütülen modernizasyon çalışmaları ve eylem planları ile tedarik zincirlerinde canlanma sağlanmış ve buna bağlı olarak sınır kapılarımızda gümrük işlem süreçleri hızlandırılarak ihracatçılarımız başta olmak üzere nakliyecilerimizin rekabet gücü artırılmıştır.

Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğümüzü bu anlamlı ödül  ile takdir eden Bakanlık Makamına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Bu başarıya katkı sağlayan, gece gündüz demeden fedakarca çalışan ve her türlü övgüyü hak eden Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü ve bağlantı İdarelerimizdeki tüm personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.